Kuka voittaa lasersodan?

Tutustu Megazone-peleihin

Kaikille avoimet pelit

Pelataksesi Megazonea sinun ei tarvitse värvätä koko kentällistä ystäviäsi vaan voit liittyä olemassaoleviin avoimiin peleihin pienelläkin porukalla tai jopa yksin. Nettiajanvarauksemme näyttää montako pelaajaa on jo varannut paikkansa millekin kierrokselle ja voit niistä valita itsellesi sopivan ajankohdan. Jos mukanasi on jo pieni ryhmä, voit myös valita kokonaan tyhjän ajankohdan. Kun muut näkevät nettiajanvarauksesta, että ryhmänne on tulossa pelaamaan avoimia kierroksia, he liittyvät mukaan peleihinne.

Tutustu avoimiin peleihin

Yksityiset pelit

Kun haluatte kisailla vain oman porukan kesken ilman ulkopuolisia, voitte sulkea kentän vain omaan käyttöönne varaamalla yksityisiä pelejä. Valmiita tapahtumakokonaisuuksia on useita ja jotkut niistä sisältävät myös erikoisempia pelejä, joita ei pääse tavallisilla avoimilla kierroksilla koskaan kokeilemaan.

Tutustu yksityisiin peleihin

Synttärit ja polttarit

Megazone on supersuosittu synttäripaikka ja myös erinomainen ohjelmanumero vanhemmille pelaajille polttareiden alkuun. Synttäri- ja polttaripaketit sisältävät valinnaisia tarjoiluita tai lisätuotteita jotka on paketoitu pelien kanssa yhdeksi käteväksi tapahtumaksi. Nettiajanvaraus toimii apunasi ja laskee automaattisesti paketin kokonaishinnan.

Voit tulostaa synttärikutsun tästä.

Tutustu synttäri- ja polttaripeleihin

Avoinna

Tilauksesta

ti - pe 8:30 - 21
la 12 - 21
Vähintään tunnin yksityispelejä myös muina aikoina.

Päivystämme hallilla

tänään 15 - 20
pe 28.4. 13 - 20
la 29.4. 12 - 20
su 30.4. tilauksesta
ma 1.5. suljettu

Myöhemmät ajat näet varausjärjestelmästä

Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden ja saadaksemme tietoja vierailuista sivustolle. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
lisätietoja