The Ultimate
Laser Adventure

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Toimintapelit Oy
PL 336
33101 Tampere

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Sami Meisalmi
Suomen Toimintapelit Oy
sami.meisalmi@toimintapelit.fi
040 708 8113

3. Rekisterin nimi

Suomen Toimintapelit asiakas- ja varausrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, markkinointiin Suomen Toimintapelien:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite)
  • tiedon saako asiakkaan yhteystietoja käyttää markkinointiin
  • asiakkaan tekemät tilaukset
  • asiakassuhteen alkamis- ja päättymistiedot
  • muut asiakkaan vapaavalintaisesti ilmoittamat tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Suomen Toimintapelien ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden ja saadaksemme tietoja vierailuista sivustolle. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
lisätietoja